Uw tuin, onze zorg !

NIEUWE TERRASSEN IN ELKE STIJL

Binnenkort hoeft u zich niet meer te verplaatsen om te genieten van een heerlijk terrasje. In de regio van Haaltert zijn wij uw partner voor het aanleggen van een terras. Als u pas een nieuwbouw hebt laten plaatsen, ligt de omgeving rond het huis er meestal wat rommelig bij. Geen nood, met de juiste grondwerken nivelleren wij het terrein meteen.

Nadien gaan wij aan de slag om uw terras achter de woning of verder in de tuin aan te leggen. Wij voorzien een goede onderlaag om daarna de tegels aan te brengen. Wij leggen de meest uiteenlopende terrastegels, van natuursteen tot keramische tegels. Na het fijne invoegwerk beschikt u heel snel over een mooi terras.

OUDE TERRASSEN VERNIEUWEN

Is uw huidig terras aan vervanging toe? Dan regelen wij een nette uitbraak om nadien uw nieuw terras aan te leggen. Wanneer u later in de tuin nog verlichting wil voorzien, mag u ons vragen om de elektriciteit of de wachtbuizen reeds onder het terras te leggen.

Theme Image

Kenmerken van deze service

De perfecte aanleg van uw terras en oprit inclusief het plaatsen van de elektriciteit en waterafvoer. Kwaliteitswerk met een ALL-IN service !